Ruim 100 jaar ervaring in innovatie

Hoeveel bedrijven ken je waar geschiedenis de basis is voor innovatie? Doordat we al sinds 1909 bestaan, durven we inmiddels wel te zeggen dat we een stevig fundament hebben voor wat we doen. Het zorgt ervoor dat we stabiliteit kennen en ondertussen wel weten hoe ons DNA in elkaar zit. En één belangrijk gen is dat we gewoon heel goed zijn in onszelf verbeteren.

Laantje van Hobbema met droom

Het blijft niet bij dromen

De drang om te blijven innoveren zit in ons DNA. Met ruim 100 jaar aan kennis van de branche hebben we inmiddels een reputatie hoog te houden op het gebied van kwaliteit en innovatie. Een stevig fundament dus, waar we als familiebedrijf graag op verder bouwen. Om te blijven verbeteren werken we met de toppers uit het veld. Zo zorgen we ervoor dat het niet alleen bij dromen blijft, maar er ook daadwerkelijk iets gebeurt.

Standup in actie

Dagelijks blijven innoveren

Om die focus op kwaliteit en innovatie vast te kunnen houden, is in 2015 het Innovation Lab opgericht. Hier werken mensen die niet alleen hun werk elke dag willen verbeteren, maar ook zichzelf. Alle disciplines zijn aanwezig om een succes te kunnen maken van de projecten die worden bedacht en uitgewerkt.

Het pand

Uitbouwen tot stabiel succes

Is in het Innovation Lab een proof of concept succesvol gebleken, dan wordt het overgedragen aan het present development team. Daar wordt van een Minimum Viable Product een Marketable Product gemaakt en doorontwikkeld tot een stabiel succes. Zo zijn we er zeker van dat onze tools de benodigde aandacht behouden én dat het Innovation Lab zich kan blijven focussen op innovatie door weer met nieuwe projecten aan de slag te gaan.

Meer dan 100 jaar ervaring in de verzekeringsindustrie

focus op technologie en innovatie

Inmiddels 4e generatie familiebedrijf

Timeline

Innovation Lab

Binnen Voogd & Voogd is een multidisciplinair team geïntroduceerd met de volledige focus op innovatie: het Innovation Lab. Als je met ons mee wilt innoveren is de kans groot dat je met één of meerdere van deze mensen gaat samenwerken.

BIANCA VAN GERVEN
Business Rules Architect
GLEN MOERLAND
Product Owner
HENRY GROENEWEG
Data analyse en Marketing intelligence specialist
JELLE TIGCHELAAR
Front end architect
JOHN BORSBOOM
Manager Innovation Lab
LEANDER STELLEMANS
Agile Analist
LEON VAN KALKEN
Back end Architect
LEONIE NOTEBOOM
Innovation Experience Manager
MAARTEN HERSBACH
Test Engineer
MAARTEN VIJFHUIZE
Back end Architect
PETER DE VOGEL
Product Manager
ROBIN ONG
CI/CD Engineer
ROLAND SCHELLEVIS
Accountmanager Innovatie
SJAAK SPIEGELS
Enterprise Architect
WILCO LUDIKHUIZE
Front end Engineer
WILLEM DE VOOGD
Machine learning specialist

Werk mee aan ons gezamenlijk doel

© 2019 | Voogd & Voogd
Website powered by Dutch Media Lab