Innoveren met Voogd

Wij doen ons werk niet omdat het moet, maar omdat we er gewoon ontzettend veel plezier uithalen. Werken bij Voogd & Voogd betekent dat je een wereld binnenstapt waarin je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ontdek zelf waarom wij het zo leuk vinden en op wat voor manier jij ons kunt helpen. Mogelijkheden genoeg!

WELKE WERELD STAP JE BINNEN?

Het adviesplatform van de toekomst

Samen bouwen we aan een data gedreven platform met een moderne interface. Zo kunnen onze adviseurs ervoor zorgen dat hun klanten op een efficiënte en eenvoudige wijze altijd passend verzekerd zijn.

Apps of chatbots? Of allebei?

Zit de smartphonegebruiker over enkele jaren nog te wachten op een aparte app voor zijn verzekeringszaken? Chatbots zijn momenteel hot! Hoe dan ook, wij zoeken en vinden een oplossing voor een passende interface tussen de adviseur en zijn klanten. Want als wij ergens het verschil kunnen maken, dan is het daar.

Nieuwste (web)technieken

Het Innovation Lab is ‘apart’ gezet, juist om tijd en ruimte te hebben om nieuwe technieken en frameworks te onderzoeken. Wij geloven dat we met de techniek onze doelen dichterbij kunnen brengen. Jij ook? Grijp je kans, experimenteer en laat het ons zien!

Volledig CI/CD

Continuous integration en development als uitgangspunt nemen wil iedereen wel. Wij ook. Het technisch realiseren ervan bleek complex, maar het is gelukt: de eerste Docker containers staan live en Jenkins is geïntegreerd. We willen echter meer. Veel meer. Doe je mee?

Wendbaarheid als filosofie

Scrum is onze ontwikkelmethodiek. Dat zeggen er meer. Maar zo ver doorgevoerd als bij ons zie je Agile maar zelden. Zie je toch verbeterpunten? Kom maar op, want wij willen iedere iteratie weer een stukje beter worden!

Optimaal gebruik van AI

Onze kracht zit mede in de uitgebreide data die we de afgelopen decennia hebben opgebouwd. Ons best presterende verzekeringsproduct is via AI opgebouwd. Nu werken we aan systemen om ook de overige kernprocessen zelflerend en slimmer te maken. It’s only just begun.

WAAROM VINDEN WIJ HET ZO LEUK?

Lef

Er is ruimte om te laten zien wat je in huis hebt, je verantwoordelijkheid te nemen en daarmee het verschil te maken. Lef tonen dus. Waar ga jij ons mee verrassen?

Doelgericht

Simon Sineks Why, How en What vormen de rode draad bij alle roadmaps die we gezamenlijk vaststellen. Waarom willen we iets, wat maken we vervolgens en hoe gaan we dat doen?

Leren van anderen

Willen we ergens beter in worden, dan bezoeken we simpelweg een partij die datgene heel goed kan. Soms zelfs gezamenlijk met het hele lab. Zodat wij daar weer de beste elementen uit kunnen halen om onszelf te verbeteren.

Geen hiërarchie

Er zijn ultrakorte lijnen tussen teamleden, andere afdelingen en de directie. Dat voorkomt ruis en zorgt voor veel zelfsturend vermogen.

Succes vieren

Als je innoveert is niet per definitie alles een succesverhaal. Falen kan en moet vooral ook mogen. Maar als er succes is, dan vieren we het! Bij voorkeur met een drankje, gezellig aan de pittoreske haven van Middelharnis.

Plezier

Het is onlosmakelijk met elkaar verbonden: doen waar je goed in bent, werken aan je passie en waarde toevoegen daar waar dat voor het bedrijf grote relevantie heeft. Deze drie-eenheid heeft onze ultieme focus en is een garantie voor werken met plezier en voldoening.

WAT PAST BIJ JOU?

Standup in actie

Je komt bij ons in dienst

Waar ben je heel goed in? Wat is je passie? Die vragen staan centraal bij je persoonlijke ontwikkeling. Het accent ligt standaard op waar je goed in bent en hoe we dat verder kunnen ontwikkelen. Kom je voor langere termijn bij ons in dienst, dan stellen we samen je persoonlijke ontwikkeldoelstellingen vast en het plan dat daarbij hoort om die doelstellingen te behalen. Gerichte opleidingen en trainingen, maar zeker ook interne feedbacktrajecten dragen daaraan bij. Vanzelfsprekend stemmen we die individuele behoeften af op onze bedrijfsstrategie. Naast dit persoonlijke ontwikkeltraject bieden wij je een marktconform salaris, een 13e maand, een jaarlijks te verdienen bonus, een prima reiskostenvergoeding en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Team in overleg

Je ontwikkelt op projectbasis
met ons mee

Bij het ene project zijn we op zoek naar specifieke expertise om onderzoekstaken te voltooien. In het andere project zijn we op zoek naar specialisten die voor snelheid in de ontwikkelfase zorgen. In beide gevallen kun je je vakmanschap bij ons kwijt. Doordat we gewend zijn om voor de troepen uit te lopen met het adopteren van nieuwe technologieën en frameworks, gebeurt het regelmatig dat ingehuurde freelancers ook leren van onze specialisten en experts. Ben je als zelfstandige professional op zoek naar uitdagende projecten, laat dan je gegevens achter zodat wij je toe kunnen voegen aan onze flexibele schil. En kijk hieronder of er nu al projecten zijn waar je enthousiast van wordt!

Kom jij ons team versterken?

Vind de uitdaging die bij je past
.NET developer

Als .NET Developer bouw je mee aan moderne applicaties voor onze klanten, adviseurs en medewerkers. Wij houden van goed gestructureerde data en gebruiksvriendelijke, taak-georiënteerde applicaties, maar we hebben jouw hulp nodig om onze software nog beter te maken. Lees verder...

Bekijk deze vacature
Project: Uniform inlogsysteem

Voogd & Voogd heeft gedurende afgelopen jaren diverse applicaties ontwikkeld en daarbij eigen oplossingen gemaakt voor authenticatie en autorisatie. In onze nieuwe Atlas architectuur hebben we voor een standaardoplossing gekozen: WSO2 Identity Server 5 in combinatie met OpenId en Oauth2. Deze oplossing wordt ook gebruikt voor de authenticatie op onze API Gateway (WSO2 API Manage Lees verder...

Bekijk dit project
Automation test engineer

Als Testengineer heb je te maken met veel verschillende opdrachten en technieken in een snel veranderende omgeving. Van het testen van aanpassingen in het bestaande applicatielandschap tot het valideren van nieuwe systemen volgens de nieuwste technieken. Je tests richten zich op de verschillende niveaus: functioneel, technisch, user interface en performance. Je bouwt mee aan moderne Lees verder...

Bekijk deze vacature
Zit er nu niets voor je bij?
Stuur ons dan een open sollicitatie
Stuur ons een bericht
© 2019 | Voogd & Voogd
Website powered by Dutch Media Lab