API first

We laten je graag kennismaken met de filosofie achter onze architectuur. Ons software platform wordt namelijk gebouwd volgens de nieuwste methodieken én alle software wordt API first ontwikkeld. Ontdek zelf onze innovatiekracht!

API

Sinds 2014 werkt V&V aan een volledig nieuw sofware platform. Dit platform is gebouwd op het nieuwste .NET framework volgens de Domain Driven Design (DDD) ontwikkel methodiek. Het platform is opgebouwd uit diverse (micro)services en domeinen die los van elkaar kunnen opereren. Door gebruik te maken van behavior- en test-driven-design creëren we volledig automatisch testbare software die via onze continues integration en deployment (CI/CD) straat continu kan worden bijgewerkt en uitgebreid.

{A}1st

In ons Innovation Lab wordt alle software ‘API first’ ontwikkeld. Dit houdt in dat we ons bij het ontwikkelen van de software eerst richten op de API’s, waarna we er pas met onze eigen applicaties gebruik van maken. Hierdoor is er een uitgebreid pallet met API’s beschikbaar waarmee eenvoudig en snel kan worden gekoppeld met ons platform .

RESTful

Onze RESTful API’s zijn ontwikkeld met de nieuwste en markconforme technieken waardoor het mogelijk is vanuit bijna alle programmeertalen met ons platform te koppelen.

Swagger

Alle API’s zijn voorzien van voorbeelden in Swagger. Hierin is het ook mogelijk om te experimenteren op onze sandbox omgeving.

WSO2

Alle API’s worden aangeboden vanuit onze API store. In deze API store (https://store.voogd.com/store) staan alle onze API’s beschreven, inclusief documentatie en voorbeelden. De belangrijkste API’s:

Met deze API is het mogelijk om klantgegevens te beheren inclusief signalen / adviezen.

Met de VoordeelPakket API’s is het mogelijk om supersnel premies te berekenen voor alle verzekeringen in het VoordeelPakket. Ook is er een API beschikbaar waarmee VoordeelPakketten aangevraagd kunnen worden.

Met deze API’s is het mogelijk om gegevens van polissen in te zien. Polissen worden geadministreerd in het ADN formaat.

Kennis die blijft groeien

Meer weten over onze API’s?

© 2019 | Voogd & Voogd
Website powered by Dutch Media Lab